Skadd vare

Eg opplevde diverre at det oppsto skade på delar av leveransen eg selde på torgsal i Volda og Ørsta 13. og 14. september. Dette var skade det ikkje var råd å oppdage då eg mottok varene. Dersom du kjøpte, eller kjenner nokon som kjøpte, hos meg desse dagane, ver vennleg å ta kontakt slik at eg kan erstatte eventuell skadd vare.

Ta kontak på telefon: 456 66 829.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s